Wematrans neemt afscheid als sponsor van Heren 1: Bedankt voor de vele jaren sponsoring

Er wordt weleens gezegd, je moet op je hoogtepunt stoppen. Dat is bij onze trouwe sponsor goed gelukt: Heren 1 zijn namelijk afgelopen weekend kampioen geworden!!!!

Ongeveer tien jaar geleden is de directeur van Wematrans met Quintus in contact gekomen, doordat zijn dochter bij onze mooie club verknocht raakte aan het gave handbalspelletje. Zoals velen, raak je als ouder vanzelf net zo verknocht aan het spelletje én uiteraard ook aan de club. Wanneer je dan een mooi bedrijf, in logistieke dienstverlening, leidt, is de samenwerking snel gevonden.

Het eerste sponsorcontact was dan ook het sponseren van speelshirts voor het team van zijn dochter. Daarna volgde vele malen het sponsoren van een wedstrijdbal voor de hoogst spelende teams. De afgelopen drie jaar heeft Wematrans de Heren 1 gesponsord als hoofdsponsor. Hierdoor konden de Heren op het hoogste niveau blijven handballen en waren er faciliteiten om alle benodigde trainingsuren te maken. Wat is het dan een mooi einde van het drie- jarige contract als hoofdsponsor, dat het team afgelopen weekend kampioen is geworden in de Eredivisie!!!

Namens de gehele vereniging willen wij Wematrans heel erg bedanken voor de ontzettend fijne en warme samenwerking. Wij zullen met heel veel plezier terugkijken op de prettige tijd.

Zaterdag 29 februari spelen de Heren 1 om 20.00 uur tegen Olympia ‘89/ Dos’80. Wij zullen dan op gepaste wijze afscheid nemen van onze hoofdsponsor. De Heren zullen gehuldigd worden voor hun prachtige prestatie. Iedereen is uiteraard van harte welkom. Bent u er ook?

Volgend seizoen sponsor worden van Quintus handbal, stuur dan een mail naar sponsorcommissie@quintushandbal.nl. We komen graag met u in gesprek.

X