Studentenpool – stage lopen bij Quintus Handbal

Quintus Handbal is een erkend leerbedrijf en ingeschreven bij de Stichting Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven. Als jij graag stage wil lopen bij ons stuur je een mail naar stage@quintushandbal.nl
De Stage coördinator van Quintus handbal stuurt jou een reactie en beoordeelt je verzoek. Je kan stage lopen vanuit het voortgezet onderwijs, het middelbaar onderwijs of het hoger beroeps onderwijs.

 

Bij goedkeuring gaat de Stage coördinator op zoek naar een geschikte stage plek binnen onze vereniging en zoekt voor jou een persoonlijke begeleider.

 

We vragen nadrukkelijk je aan te melden via genoemd adres en niet zelf trainers te benaderen. Ook als je al goed bekend bent binnen Quintus. De Stage Coördinator handelt dan zaken als een contract en een verklaring omtrent gedrag met je af en onderhoud contacten met de onderwijsinstelling.

 

Zodra je stage begint ontvangen wij je op Quintus en maken je wegwijs binnen onze mooie vereniging met zijn vele mogelijkheden. Je komt dan per direct in onze Studentenpoolapp waarin jij van alles op de hoogte wordt gehouden.

 

Wees er snel bij! Quintus Handbal is een geliefd stageadres.

Meer informatie over een stage bij Quintus is ook te vinden op s-bb.nl en stagemarkt.nl.

X