Vrienden van Quintus

Word ‘vriend’ van Quintus Handbal door jaarlijks een bedrag over te maken!

 

We bieden als vereniging particulieren de mogelijkheid om een periodieke gift te doen. De periodieke gift is voor 100% aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Een van de voorwaarden die hieraan verbonden is dat je deze jaarlijkse gift voor minimaal 5 jaar doet. Doe je dat, dan betaalt de belastingdienst mee aan jouw bijdrage. Wil je een periodieke gift doen, dan zal er een aanvullende overeenkomst worden opgemaakt door ons.

 

Rekenvoorbeeld
Je betaalt als vriend een bijdrage van €200,-. Afhankelijk van je verzamelinkomen krijg je tussen de 42-52% terug van de belastingdienst. Dus bijvoorbeeld: de vereniging ontvangt €1000,- en het kost de vriend €500,-. Dat is mooi voor allebei onze portemonnee.

De basis is een gift van minimaal €100,- per seizoen. Je krijgt hiervoor een naamsvermelding op het digitale scherm (entree complex) ‘Vrienden van Quintus Handbal’. Je kunt zelf aangeven met welke naam je op het scherm komt.

Met jouw bedrijf kun je ook ‘Vriend van Quintus Handbal’ worden. Wij sturen dan een factuur met 21% BTW.

 

Hoe meld ik mij aan?

Je kunt ‘Vriend van Quintus Handbal’ worden door contact op te nemen met leden van de sponsorcommissie. Of je vult deze overeenkomst in en levert dit bij een lid van de sponsorcommissie in. Je kunt ook mailen naar anouk.zwinkels@quintushandbal.nl.

X