Vrijwilligers bedankt!

In een jaar, waarin alles anders is verlopen, dan andere jaren en dus voor onze vereniging steeds weer nieuwe uitdagingen voorbij kwamen, vond het bestuur het heel belangrijk om de vrijwilligers die zich dagelijks, wekelijks, maandelijks inzetten voor Quintus in het zonnetje te zetten. Een week eerder gingen beide voorzitters, Paul van Vliet en Eric van Steekelenburg, de keuken in om een kookvideo te maken en bereidden met een prachtig groentepakket een heerlijke Westlandse tomatensoep, inclusief eigengemaakte croutons!

Bekijk hieronder het leuke filmpje!

Na de montage van het filmpje, het versturen van de uitnodiging en het bestellen van de pakketten was het afgelopen maandag zover. De vrijwilligers konden hun pakket komen ophalen. Met een gezond soeppakket en de kookkunsten van Eric en Paul kon dit niet anders dan een groot succes worden.

Op maandag en dinsdag zijn de pakketten ingepakt en opgehaald bij De Bakker Lokaal Westland. Super, Roel de Bakker, dat wij bij jou terecht konden en alles volgens de huidige richtlijnen hebben kunnen verzorgen!

Aangezien we op voorhand enkele pakketten extra hadden ingekocht, konden we de bewoners van de Lessenaar in Kwintsheul, maar ook de zorgmedewerkers van de Ark in Wateringen verblijden met het soeppakket.

Ook in deze tijd, net zo voor kerst, vonden we het belangrijk om ook extra aandacht te schenken aan mede-inwoners. De reacties die we ontvingen waren hartverwarmend. We wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gezond 2021!

Note: mocht u als vrijwilliger de mail niet hebben ontvangen en de andere berichtgeving hierover gemist hebben, dan kunt u een mail sturen naar pr@quintushandbal.nl

X