Quintus en Covid-19 – Wie wil ons komen helpen?

Zoals u in het bericht van Jan van Kester heeft kunnen lezen heeft Corona ook onze vrijwilligers geraakt. De impact voor hen was groot en maakt ons allen nog meer bewust van de situatie waarin wij ons met z’n allen in begeven.

Het coronavirus heeft een grote impact op de sportactiviteiten en de vereniging. Vanuit diverse kanten worden wij geïnformeerd over de richtlijnen van zowel NOC NSF, het NHV en de gemeente. Als vereniging vinden wij dat het belangrijk dat wij conform deze richtlijnen werken. Dit levert echter veel extra werk op. Daarnaast is het voor iedereen een uitdaging om alles zo goed mogelijk te regelen.

U zult begrijpen dat veel zaken ook voor ons als bestuur en kader nieuw zijn. Wij gaan zo goed als mogelijk met de nieuwe door Covid-regels opgelegde situatie om en krijgen daar ook geregeld complimenten voor van andere verenigingen. Echter wij zijn geen specialisten of professionals op het gebied van Covid-19 en daarnaast komen de extra Covid werkzaamheden voor een groot deel bij onze huidige vrijwilligers terecht met eigenlijk andere taken binnen de vereniging.

Wij begrijpen als vereniging dat sporten in teamverband enorm belangrijk is voor eenieder. Wij willen dit graag, ondanks de Covid-19, blijven doen. Maar ook zeker op een verantwoorde wijze. Wij hebben uw hulp dan ook hard nodig!

Help onze vrijwilligers, meld u aan als corona – coordinator en ondersteun onze vrijwilligers.

Hierbij wil ik ook alle personen die betrokken zijn bij het organiseren van de Covid-19 maatregelen enorm bedanken. Ik weet wat een immense prestatie deze mensen leveren. Als vereniging waarderen wij dat enorm. U als lid, speler of bezoeker mag daar enorm veel respect voor tonen.

Dank en leef de regels na dan komen wij er met z’n allen doorheen!!

Namens het bestuur

Eric van Steekelenburg

Voorzitter Quintus Handbal

X