Quintus bedankt selectiespelers/-speelsters voor jarenlange inzet!

Het handbalseizoen is bijna ten einde en er wordt al vooruit gekeken naar het komende seizoen. Dit doen we niet voordat we een aantal vaste krachten van onze dames- en herenselectie bedanken voor hun jarenlange inzet.  

Zowel bij onze heren als dames hebben een aantal spelers/speelsters besloten om te stoppen met handballen op hoog niveau en meer tijd te gaan besteden aan o.a. hun maatschappelijke carrière. Ook zijn er enkele spelers en speelsters die vertrekken naar een andere club of zelfs naar het buitenland. Bij de heren is dat Hidde van Oorschot. Hij verruilt Quintus voor Aalsmeer en zoals al eerder bekend was, gaan bij de dames Fem Boeters (TSV Bayer 04 Leverkusen) en Amber Verbraeken (Sport-Union Neckarsulm) in Duitsland in de Bundesliga spelen.  

Jarenlang onder de lat bij Quintus stond Paul Vis, samen met veldspelers Ard Vollebregt, Alex Koop en Yannick Boers, hebben zij mooie successen meegemaakt. Na een korte periode van twee jaar, heeft ook Pieter van der Velden besloten te stoppen met het spelen op hoog niveau. 

Binnen de damesselectie stoppen enkele basiskrachten, waaronder Iris van Aalst, Esther de Vos, Anouk Zwinkels, Angelique van Duijvenbode en Lois Strik, die in 2019 de bekerfinale wonnen en de prijs kregen voor beste sportploeg van het Westland. Ook Celine Michielsen die in 2020 vanuit de Bundesliga naar Quintus kwam, stopt. Zij gaat zich meer richten op het trainersvak. Suzie Otten, de cirkelloopster die jaren in de selectie heeft gespeeld, neemt eind mei afscheid van de sport. 

Deze groep laten we uiteraard niet vertrekken zonder ze in het zonnetje te zetten. Houd onze nieuwspagina in de gaten.

X