Celine Michielsen kiest volgend seizoen voor Quintus Handbal

Zondag 16 februari 2020 heeft het bestuur van Quintus Handbal overeenstemming bereikt met Celine Michielsen dat zij komend handbalseizoen de damesselectie zal komen versterken. De cirkelloopster speelt op het moment in de Duitse Handbal-Bundesliga voor HSG Blomberg-Lippe waar haar contract in augustus van dit jaar afloopt.

Celine is afkomstig uit Breda en debuteerde in oktober 2016 voor Oranje tijdens het Holland Handball Tournament in Eindhoven, zat op de Handbalacademie, nam deel aan  jeugdinterlands en speelde de afgelopen jaren o.a. bij DJK/MJC Trier, TuS Metzingen en HSG Blomberg-Lippe. Vorig jaar werd zij nog opgeroepen bij het ‘grote’ oranje om Delaila Amega te vervangen tijdens een trainingsstage en 2 oefenwedstrijden.

 Na 6 jaar in Duitsland gespeeld te hebben keert ze terug naar Nederland waar zij in Den Haag een baan heeft gevonden. Zij wil heel graag handbal blijven spelen op het hoogste niveau en heeft daarom gekozen om haar carrière voor te zetten bij Quintus. We zijn dan ook heel blij met haar komst.

X