Na een verloren weekend voor Dames 1 en Heren 1, aankomend weekend dubbel thuis

Heren 1 speelde afgelopen weekend in de BENE-League uit tegen Sporting Pelt in België. Deze wedstrijd werd met 43-23 verloren. In de rust keken de mannen uit de Heul al tegen een behoorlijke achterstand aan en hebben dit helaas niet kunnen herstellen.

Zaterdagavond speelde Dames 1 thuis tegen koploper Handbal Venlo. In de rust werd er door de dames al tegen een ruime achterstand aangekeken die in de tweede helft ook niet meer werd ingehaald. Helaas 2 nederlagen voor onze eerste teams, maar de reserves zowel bij de heren als de dames maakten dit ruimschoots goed.

Zowel Heren 2 als Dames 2 wist te winnen afgelopen weekend. Heren 2 speelde tegen Hellas en won met 28-15 en Dames 2 won bij Hercules met 20-37.

Aankomend weekend spelen zowel de Dames 1 als de Heren 1 thuis. De eerste dubbel van het seizoen!

Zondag 17 oktober speelt Dames 2 thuis tegen de reserves van SEW. Die wedstrijd start om 12:00 uur. En Heren 2 neemt het eerst dinsdag 12 oktober op tegen Gemini voor de beker (aanvang 20.00 uur in Zoetermeer). En zondag om 14.00 uur thuis in de Eekhouthal tegen Vrone/Berdos.

Uiteraard zijn de wedstrijden te volgen via de Livestream, maar we nodigen u van harte uit in de hal.

Voor op de agenda: EuropaCup weekend 23/24 oktober Aankomend weekend kun je tussen de 2 wedstrijden in al kaarten voor de Europacup wedstrijden kopen.

X