maart, 2021

marEekhout PubQuiz - 27 maart 2021

Evenement details

We kijken er reikhalzend naar uit om elkaar weer te kunnen treffen voor een gezellig hapje en drankje. Tot die tijd, hebben we zeker voldoende ideeën om op andere wijzen toch te zorgen voor gezellige momenten. Daarom organiseren in het kader van ons 75-jarig jubileum op 27 maart om 20.00 uur de Eekhout-Pubquiz. De quiz wordt via Zoom gepresenteerd, dus we houden rekening met de geldende maatregelen.

 

Een gezellige, avondvullende pubquiz waar je thuis aan deelneemt en waarbij je uitgedaagd wordt je hersenen te kraken. Slechts één van de rondes gaat over Eekhout Bouw. In de overige rondes doe je een beroep op jouw algemene, actuele kennis.

 

Doe mee!
Deze online Pubquiz organiseert Eekhout Bouw in samenwerking met Quizbrothers. We doen dit kosteloos voor alle Eekhout-medewerkers, relaties en inwoners van Kwintsheul. En je hebt altijd kans op prijs met de digitale loterij tijdens onze pubquiz!

 

AANMELDEN KLIK HIER 

 

Datum: zaterdag 27 maart
Aanvang: 19.30 uur
Start Quiz: 20.00 uur
Locatie: Online via Zoom

 

Hoe werkt het?
Vorm met je huishouden of met anderen* een quizteam. Bedenk een teamnaam. Geef je uiterlijk 20 maart via onderstaande button op voor onze online Eekhout-Pubquiz. Wij sturen een dag voor de quiz aan alle teamcaptains een mail met inloggegevens, link naar het antwoordformulier, etc.

 

Samen denken
Samen bouwen. Eekhout Bouw staat al 75 jaar voor vakmanschap, betrouwbaarheid en deskundigheid. Samen bouwen we aan prachtige woningen, bedrijfsruimten, bedrijfspanden, projectontwikkeling, verbouw, renovatie en onderhoud. Ons familiebedrijf bouwt met vakmensen die kennis van zaken hebben, de juiste mentaliteit, prettig in de omgang zijn en met je meedenken. Laten we op 27 maart samen denken. Met elkaar maken we er een gezellige avond van!

Tijd

Gehele maand (maart)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X