Corona richtlijnen en registreren voor een thuiswedstrijd

Beste leden, ouders, toeschouwers en uiteraard andere bezoekers van Quintus Handbal,

Zoals iedere andere vereniging hebben wij te maken met corona protocollen zodat we toch ieder weekend onze favoriete sport kunnen beoefenen of kunnen gaan bekijken. Dat geldt uiteraard ook voor Quintus Handbal.

Via deze pagina kunt u door te klikken op de onderstaande linkjes meer lezen over de door het bestuur opgestelde richtlijnen:

1.Richtlijnen testen binnen een team

2. Richtlijnen bezoeken van Quintus terrein

3. Corona coördinator per wedstrijd – wat wordt er van je verwacht?

4. Kleedkamers, bezoekende teams en andere belangrijke informatie

5. Registreren voor thuiswedstrijd van een Quintus team

Voor alle thuiswedstrijden van Quintus Handbal moeten toeschouwers zich registreren. Op de pagina om je aan te melden voor een wedstrijd is ook altijd duidelijk te zien hoeveel beschikbare plaatsen er nog zijn.Voor BCQ-leden en sponsoren geldt een andere registratieproces. Klik hier voor meer informatie. Jeugd t/m 17 jaar hoeft zich niet te registreren. Zij kunnen een wedstrijd bezoeken, mits de corona coördinatoren aangeven dat er nog plek vrij is in de hal. Zij krijgen ook een plek toegewezen.

Door de huidige wet- en regelgeving hebben we per hal beperkte zitplaatsen op de tribune. U dient zich voor iedere te bezoeken wedstrijd afzonderlijk en persoonlijk te registreren. Zonder registratie wordt u door de corona coördinatoren niet toegelaten tot de hal.

U registreert zich voor de binnen en buitenwedstrijden. Voor buiten gaat het om vrijwillige registratie aangezien hier vanuit de overheid andere regels gelden. Vanuit Quintus Handbal weten we wel graag wie op welk moment ons complex bezoekt, zodat indien er een coronabesmetting zou zijn we de juiste mensen ook kunnen bereiken.

We gaan dit weekend starten met de thuiswedstrijd van de Dames 1 tegen PCA/Kwiek om 20.15 uur in de Eekhouthal. Mocht u de wedstrijd niet meer live kunnen volgen, omdat er geen beschikbaarheid is dan kan hebben we altijd nog de livestream. Op naar een mooi en sportief handbalseizoen.

X