Zaterdag een dubbel op het programma; krijgen wij de hal weer eens vol?!

Dit weekend staat er weer een dubbel op het programma en dit keer wel een heel bijzondere, maar eerst een korte terugblik op afgelopen weekend.

Helaas wisten van onze seniorenselectieteams alleen de dames 1 van Quintus de wedstrijd winnend af te sluiten. Zij lieten zich ditmaal niet verrassen door Volendam en namen de punten uit het vissersdorp na een goed gespeelde wedstrijd mee terug naar Kwintsheul.

Voor de dames 2 en heren 2 verliep de wedstrijd in mineur en moesten zij de punten aan hun tegenstanders laten.

Zaterdagavond staat er zoals gezegd een dubbel gepland in de Eekhouthal. Wematrans/Quintus 2 zal spelen tegen GHV om 18.30 met aansluitend om 20.15 de kraker, de wedstrijd van onze dames 1 tegen VOC!

Onze dames zullen alles op alles zetten om VOC op een verliespartij te trakteren met hun bezoek aan Kwintsheul. Het zal extra helpen als de hal zaterdagavond bomvol zit en hierbij dus ook de oproep om in grote getale naar de Eekhouthal te komen en zowel onze heren 2 als dames 1 naar de overwinning de juichen.

De Amsterdamse dames verloren afgelopen weekend voor het eerst dit seizoen bij VZV en hopelijk wacht hen ook dit weekend een zware uitwedstrijd in de Eekhouthal.

Op zondag wacht voor onze dames 2 een thuiswedstrijd en zullen zij ZAP treffen voor de competitie.

We hopen u het komend weekend allemaal weer te mogen verwelkomen op het Quintus complex, tot dan!

*Let op! Vanmiddag start een winactie voor vrijkaarten voor Quintus-VOC op onze facebook en instagram!*

X