Zaterdag 29 mei PCA Kwiek – Quintus – testevenement met publiek

Zaterdag 29 mei spelen onze dames de uitwedstrijd tegen PCA Kwiek in de alternatieve competitie. Kwiek is gevraagd vanuit de overheid om een wedstrijd te organiseren met publiek. Zij zijn hier akkoord mee gegaan en werken samen met de lokale overheid, Provincie en RIVM.

De testwedstrijd met publiek valt onder het landelijke programma ‘Testen voor Toegang’. De testevenementen zijn er om de professionele sport- en cultuurevenementen weer mogelijk te maken voor een zo breed mogelijk publiek en een aantal deelnemers. 

Normaal kunnen zij 700 toeschouwers kwijt voor deze wedstrijd is er gekozen voor maximaal 130 bezoekers. De regelgeving (1,5 meter, etc.) blijft van kracht en publieke stromen worden gescheiden van speelsters.

Het is is voor publiek van Quintus ook mogelijk om een wedstrijd te bekijken. Tickets worden naar verwachting ergens deze week beschikbaar gesteld en vervolgens kun je ergens regionaal testen (40 uur voor de wedstrijd). Met een ticket en negatieve testuitslag is publiek welkom.

INFORMATIE

Je wilt een bezoek aan ons sportevenement brengen. Je bent van harte welkom! Je hebt voor je bezoek wel een testbewijs nodig. Hoe je dit doet, lees je hieronder in 6 stappen:

  1. Reserveer bij een ticket Link: https://raalte.bspaas.nl/portal/reservations 

Voor het kopen van een ticket heb je een account nodig van Sportbedrijf Raalte. Je kunt een account aanmaken via deze link: https://sportbedrijfraalte.bspaas.nl/portal/signup


Let op: dit kan vrijdag 21 mei 2021 vanaf 13.00 uur tot woensdag 26 mei 16.00 uur

  1. Maak een testafspraak

Pas nadat je een toegangskaartje hebt ontvangen voor dit sportevenement kun je een afspraak maken voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties via www.testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat je maximaal 40 uur voor je bezoek bent getest. Kinderen onder de 12 jaar mogen zonder testbewijs naar binnen. Zij hoeven dus niet getest te worden. Zij moeten wel een kaartje hebben voor het evenement.

Misschien ben je al gevaccineerd tegen COVID-19, maar ook dan geldt dat jij je moet laten testen.


Belangrijk: alleen snel-testen ingepland via testenvoortoegang.nl geven toegang tot dit sportevenement!

  1. Laat je testen

Zorg dat je op tijd bij de testlocatie bent. Neem je legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee.

  1. Testuitslag

Je ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag van de testaanbieder. Alleen met een negatieve testuitslag via Testen voor Toegang kun je een testbewijs maken.

  1. Maak een testbewijs

  1. Bezoek

Gelieve voorafgaand aan het sportevenement de Coronamelder app te installeren.

Je neemt je testbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Vergeet niet om ook een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. De organisatie kijkt of het testbewijs echt is met jouw legitimatie. Bij een groen scherm met vinkje krijg je toegang tot het sportevenement. Met een rood scherm wordt je niet toegelaten.

Houd je als bezoeker aan de basismaatregelen:

– Houd anderhalve meter afstand.

– Het dragen van een mondkapje is verplicht.

– Desinfecteer jouw handen bij binnenkomst, en na afloop van het sportevenement.

– Volg de speciale looproutes.

– Bij klachten, blijf thuis en laat je testen.

– Na de wedstrijd graag het sportcentrum verlaten op aanwijzingen van de organisatie. Groepsvorming zowel voor als na de wedstrijd vermijden.

Veel plezier!

X