Zaaltrainingen van start! Heren in nieuwe shirts!

Start training

Na weken van voorbereidingen door onze vrijwilligers was het vanavond zover. De zaaltrainingen voor onze dames- en herenselectie gingen van start.

Afgelopen zondag, sneeuw trotserend, werd de teststraat getest en alle benodigde spullen om te testen klaargelegd. De kleine kantine is ingericht als testlocatie en vervolgens moeten de spelers in de grote kantine wachten op de uitslag. Zodra de negatieve uitslag binnen is, mogen de spelers de hal in. Tot die tijd 1,5 meter afstand en een mondkapje op. Er wordt 3 dagen in de week getraind en de spelers en begeleiders worden 2 keer per week volgens een strikt protocol getest. Maar dan mogen ze ook eindelijk de hal in om te trainen. Wat zijn we hier blij mee.

Reactie van Esther de Vos, aanvoerster Dames: “Toen ik hoorde dat we weer konden trainen, werd ik super blij. Ik mis het trainen en natuurlijk het spelletje zelf. Ondanks alle maatregelen ben ik blij dat we de mogelijkheid krijgen om weer verder te trainen en snel wedstrijden te spelen.”

Reactie van Paul Vis, aanvoerder Heren: “Nu na een tijdje buiten getraind te hebben, is het een mooi en een bijzonder vooruitzicht dat het bestuur ons de mogelijkheid geeft weer volop binnen te kunnen trainen. Als spelersgroep is het besef aanwezig dat dit, gezien de huidige situatie, zeer bijzonder is. Daarom ook onze dank naar niet alleen het bestuur, maar ook naar alle sponsoren die hierbij betrokken zijn.”

Nieuwe shirts heren

Met trots kunnen we eindelijk de nieuwe shirts van de heren presenteren. Aan het begin van het seizoen 2020/2021 hebben we verschillende bedrijven bereid gevonden om shirtsponsor te worden van onze herenselectie. Bekijk hieronder welke mooie bedrijven dit zijn:

MeegaaEekhout BouwWestland PlantWim de VoeghtKoppeltronDrive in UnitsClubkledingwinkelNetto Group ServicesFlower ForceBarreveldGronsbouwHeuse Heulse WatermeloenRoel van der Zwaan

Sponsors bedankt voor het vertrouwen en de shirts zien er top uit! Verder bedanken we het Corona-team en de andere vrijwilligers dat ze de zaaltrainingen voor ons selectiespelers mogelijk hebben weten te maken.


Foto’s eerste zaaltraining 2021


X