Wim van Kester overleden

Vrijdag ontvingen we het droeve bericht dat op 77-jarige leven Wim van Kester is overleden. Wim was een trouwe supporter bij HV Quintus (Van der Voort-Quintus). Helaas liet zijn afnemende gezondheid hem het laatste jaar niet meer toe om Live aanwezig te zijn in de sporthal en volgde hij de verrichtingen van selectie teams van zijn favoriete club via onze Livestream.

Wim was enkele jaren begeleider van heren 1 van Quintus toen zij nog uitkwamen in de tweede divisie. Hij assisteerde in die rol trainer Leo van Velzen. Later zou zijn taak overgenomen worden door Leo Damen.

Wim heeft zich 1979 ingezet voor de bouw van een sporthal in Kwintsheul, een belangrijke stap voor HV Quintus om onze sportieve ambities te kunnen realiseren. Hij was lid van de toenmalige eerste commissie beheer van de Van der Voort-hal. Hij probeerde door het werven van bordsponsors, om de kosten voor de huurders (o.a. onze club) laag te houden .

Via zijn activiteiten bij onze handbalclub leerde hij ook zijn vrouw Toos Toussaint kennen. Toos was speelster van het dames 1 team, dat 50 jaar geleden de promotie naar de eredivisie wist te realiseren. Samen kregen zij twee kinderen Barry en Cindy. Recent is Wim opa geworden van kleinkind Stijn.

Dinsdag 28 januari is er van 19.00 tot 20.00 uur gelegenheid om afscheid te nemen van Wim en om de familie te condoleren in de Sint Josephkerk aan de Dr. Schaepmanstraat te Wateringen. In dezelfde kerk is er woensdag 29 januari om 10.30 uur een dankdienst voor zijn leven. Correspondentieadres Embrasse Uitvaartverzorging, t.a.v. Familie Van Kester, Hortensiastraat 11, 26811 CC Monster.

We wensen zijn vrouw Toos, zijn kinderen en familieleden sterkte om het verlies te dragen.

Jan van Kester (neef)

X