Wim de Bakker toernooi

In 2020 vond de eerste editie van het Wim de Bakker jongens toernooi plaats bij Quintus Handbal in Kwintsheul. Een jongens toernooi vernoemd naar de oud legendarische jeugdtrainer van Quintus die stond voor technisch handbal waar plezier en lef van af spatte.

Dit weekend van 3 en 4 september is het alweer tijd voor de 3e editie van het Wim de Bakker Toernooi. 21 teams uit Nederland en Belgie gaan twee dagen strijden om de Wim de Bakker Schaal. Er worden in poules gespeeld op zaterdag en zondag en op zondag zijn vanaf 17:00 uur de finales. Vorige editie waren de finales er voor het eerst en die werden afgesloten met zeer spannende finales. Dat belooft wat voor dit jaar.

Dit jaar waren er zelfs meer aanmeldingen dan plaatsen dus dat is een goed teken voor ons om te onderzoeken of een groter toernooi mogelijk is voor de komende jaren! 

Op zaterdag wordt de leuke en sportieve dag nog afgesloten met een wedstrijd van de Heren 1 van Quintus tegen Feyenoord Handbal. De selectie helpt overdag bij het toernooi en ’s avonds zal de hal vol met jeugd zitten voor de heren. Mooi om die onderlinge binding te zien!

Dit jaar een nieuwe editie en dus ook iets nieuws, namelijk een nieuwe prijs. Wat het precies is? Hou de Facebook en Instagram van Wim de Bakker Toernooi in de gaten!

Zaterdag begint het toernooi om 09:00 uur, zien we jullie daar?! 😄 

X