Wie staan er komend seizoen aan het roer van onze damesselectie?

De afgelopen weken zijn er verschillende gesprekken gevoerd en zijn er al een aantal namen bekend geworden.

Met trots kunnen wij melden, dat Fred Michielsen hoofdtrainer blijft van onze Dames 1. Vorig jaar is hij gestart met de talentvolle groep speelsters en zal komend jaar zijn visie en ambitie wederom inzetten om verder te bouwen binnen de vereniging.

Als assistent-trainer is aangetrokken Dion Sillen, een nieuwe naam binnen Quintus, maar geen onbekende in de handbalwereld. De 46-jarige trainer is al sinds 2003 actief bij onder andere Nieuwegein, Handbal Venlo en Handbalschool Brabant. Momenteel is hij trainer bij Handbal Tilburg voor zaal- en beachhandbal.

Voor begeleiding voor Dames 1 is Rosa van Dijk aangetrokken. Ook zij heeft veel ervaring als begeleidster bij eredivisie clubs. Tot nu toe steeds in de regio Utrecht. Vanaf volgend seizoen zal ze wat extra kilometers rijden om samen met de trainers en speelsters het team, dat presteren op het hoogste niveau blijft ambiëren, te begeleiden.

Op dit moment worden er nog meerdere gesprekken gevoerd en ingepland met trainers en begeleiders. Zodra er meer bekend is, laten wij dat zo snel mogelijk weten!

Wij wensen Fred, Dion en Rosa alvast heel veel succes en uiteraard veel handbalplezier bij onze mooie handbalvereniging!

X