Westland Plant verlengt contract

Wat een enorm mooie opsteker voor de vereniging!!

Wij zijn dan ook zeer verheugd, dat na drie jaar shirtsponsor voor Heren 1 te zijn geweest, Westland Plant onlangs het contract heeft verlengd. Peter Zwinkels, directeur van dit potplanten bedrijf, is naast sponsor ook nauw betrokken bij de vereniging. Na jaren scheidsrechter te zijn geweest voor de hele vereniging, fluit hij de komende tijd nog de recreanten teams. Quintus is uiteraard super trots op zoveel betrokkenheid!

Het zal geen toeval zijn, dat een kweker van de groen-witte potplant ‘Spathiphyllum’, zich thuis voelt bij het groen-witte Quintus! De grootte van het bedrijf is ook nog eens 75 keer een handbalveld. De potplanten dragen ook nog eens bij aan een gezonde leefomgeving, vandaar dat ze onder de groep Air So Pure vallen.

Wij bedanken Peter van Westland Plant voor de fijne samenwerking en hopen op deze manier de komende jaren samen zorg te dragen voor een gezonde sport en een gezonde vereniging.


Volgend seizoen sponsor worden van Quintus handbal, stuur dan een mail naar sponsorcommissie@quintushandbal.nl. We komen graag met u in gesprek.

X