Wedstrijdsverslag Volendam DS1 – Quintus DS1

Afgelopen zaterdag speelden we uit tegen Volendam. Met al 2 belangrijke overwinningen op zak waren we gebrand om dit door te zetten. We begonnen daarom ook erg scherp aan de wedstrijd en hadden al snel een mooie voorsprong te pakken. De dekking stond goed, aanvallend verliep het soepel en werd er veel gescoord. Helaas was er eind 1e helft een wat mindere periode waardoor Volendam terug kon komen. We misten veel open kansen en in de dekking werden meer fouten gemaakt. In de 2e helft pakte we het gelukkig weer goed op, de dekking stond er weer en dan merk je dat het aanvallend vanzelf wel komt. Uiteindelijk dus een makkelijke overwinning en weer met een goed gevoel naar huis! De einduitslag was 24-35.

Aankomend weekend zijn we vrij en de volgende wedstrijd spelen we op zondag 9 mei om 15.15 uur thuis tegen VOC. Je kunt de wedstrijd volgen via de livestream. Nu dus weer volle focus op de volgende wedstrijd en dit goede gevoel doorzetten.