We gaan weer vooruit! Lees het laatste nieuws over de dames- en herenselectie

Als bestuur, Technisch Advies Platform (TAP) en het Coördinatie Team (CT) komen we uit een aantal hele drukke weken. Deze belangrijke taak wordt vervuld door een groep vrijwilligers die hun taken en de richting die de vereniging opgaat erg belangrijk vindt. Hier horen soms ook het nemen van minder leuke beslissingen bij. Beslissingen die we met elkaar in goed overleg nemen en die wellicht door eenieder die niet heeft deelgenomen aan het proces niet altijd wordt begrepen. Processen worden geëvalueerd en nu gaan we weer vooruit. 

Tot het einde van het seizoen begeleidt Ruud van den Broeck – Dames 1 en Dirk Loose – Dames 2. Ruud neemt het stokje over van Dion Sillen. We zijn blij dat beide heren blijven en we begrijpen heel goed dat dit wat met je doet als mens en trainer. Afgelopen zondag speelde Dames 2 uit bij MEOS en wist deze wedstrijd te winnen. Aankomend weekend spelen zij om 13.30 uur thuis tegen ZVBB’21. Na deze wedstrijd speelt Dames 3 tegen Cabooter Group/ Handbal Venlo DS2. Voor onze Dames 1 staat de derby uit tegen VELO zaterdagavond op het programma.

Dan onze heren. Die doen het dit jaar uitstekend in de Eredivisie. Op het moment staan zij 2e met 2 punten achter op Houten. Aankomend weekend spelen zij zondagmiddag uit tegen Herpertz Bevo HS2. Heren 2 speelt zaterdagavond uit tegen V&L – de koploper in de Eerste Divisie.  Nog een belangrijk nieuwtje voor aankomend seizoen. Neso Saponjic is voor aankomend seizoen aangesteld als hoofdcoach/trainer van de herenselectie. Saponjic volgt hiermee de aan het eind van de het seizoen vertrekkende Ruben Schelbert op.

Zaterdag 11 maart:

V&L HS1 – Heren 2 – 19.00 uur

Velo- Dames 1 – 19.00 uur

Zondag 12 maart:

Dames 2 – ZVBB’21 – 13.30 uur

Dames 3 – Cabooter Group/ Handbal Venlo DS2 – 15.10 uur

Herpertz Bevo HS2 – Heren 1 – 14.15 uur

We zien jullie graag aankomend weekend in de hal of bij VELO om onze teams aan te moedigen.

X