Vrijdag 10 mei Quli diner

De Eekhout Hal, het icoon van sportcomplex Quintus, staat op het punt van de eerste grote renovatie sinds de bouw eind jaren 70. Ooit speciaal gebouwd voor Quintus Handbal, is de hal door de jaren heen het podium geweest voor talloze nationale en internationale topwedstrijden. Menig Heulenaar en Westlander heeft er ook (jeugd) wedstrijden gespeeld en gezien van volleybal, handbal, badminton en gymnastiek.

Om deze enorme verbouwing een steuntje in de rug te geven organiseren we weer een Quli Diner. Dit evenement is voor en door alle verenigingen die deel uitmaken en gebruikmaken van ons mooie sportcomplex. Laten we onze krachten bundelen en deze bijzondere gelegenheid tot een groot succes maken!

Vrijdag 10 mei Quli diner in hal 1
Een avond vol gastronomische BGE-hoogstandjes van Leo Elenbaas, samengesteld met de beste ingrediënten uit onze eigen streek. Een evenement dat niet alleen je smaakpapillen verwent, maar ook een mooie gelegenheid biedt om een belangrijk doel te steunen: de sporthal weer op top (sport) niveau krijgen. Het Quli diner overstijgt de verwachtingen van een gewoon gastronomisch festijn. Het is een unieke gelegenheid om samen te komen en een positieve impact te maken. Bied mee tijdens onze veiling op exclusieve items, win mooie prijzen in de loterij en steun de toekomst van onze sportaccommodatie.

Voor €1250,- excl. BTW per tafel van 10 personen te boeken. Voor de zakelijke vraag is een factuur mogelijk. Meer info voor een tafel bel of app John vd Valk 06-28287700 of Peet vd Valk 06-51325987, kijk op https://www.sportaccommodatiequintus.nl/quli-diner-2024/ of zie bijgaande flyer.

Wat hebben we nodig?
Een speciale werkgroep is begonnen met de organisatie van dit evenement. Zij hebben dringend handjes nodig.

  1. Promoten van het evenement door tafels te verkopen aan leden, sponsoren en ondernemers (de flyer graag verspreiden).

Aanmelden van vrijwilligers of andere ideeën voor een succesvolle editie, kan bij Nanda van Soest (graag via whatsapp 06-33101257).

Aanmelden van tafelreserveringen kan via Quintusleeft@sportaccommodatiequintus.nl
Willen jullie een handje helpen? Laten we samenwerken om het Quli diner tot een groot succes te maken! Dit evenement wil je niet missen!

Met vriendelijke groet,
Nanda van Soest
Vrijwilligerscommissie
Quintus Handbal

X