Voorbeschouwing HS1 – Volendam

De coaches Geert en Jack kijken uit naar hun eerste thuiswedstrijd van 2021! In deze voorbeschouwing geven zij hun blik op deze wedstrijd.

Hoe bereiden jullie je voor op de wedstrijd tegen Volendam?

We trainen niet de hele week gericht op Volendam. Uiteindelijk proberen wij weer in vorm te komen. Conditioneel en op kracht niveau maar ook ons handbalspel. We hebben een vrij nieuw team en door corona nog weinig tijd gehad om te groeien als team. Hiervoor gebruiken we nog veel tijd in de trainingen om dit gevoel en onze speelstijl erin te slijpen. Op vrijdag besteden we wat meer aandacht aan de specifieke speelwijze van Volendam en wat dit voor ons betekent in dekking en aanval.

Ook zullen we wat beelden met elkaar bekijken hoe Volendam speelt, waar liggen hun krachten en punten waar wij onze successen kunnen behalen!

Met welke groep gaan jullie het opnemen tegen Volendam?

We trainen met een grotere groep dan mag meedoen met wedstrijden dus kijken wij per week wie er zullen spelen. Ook jongens die niet vast zitten in het eerste kunnen dan een kans krijgen zoals bijvoorbeeld Max Zijderveld en Nick Schot. Tegen BEVO was Hidde van Oorschot bijvoorbeeld weer mee.

Wat zijn de verwachtingen voor de wedstrijd?

Onze verwachtingen zijn dat het speltype van Volendam  ons goed ligt en dat wij ons eigen spel kunnen spelen wat we graag willen gaan spelen. Voor Geert een mooi moment om tegen zijn oude club te coachen!

We hebben er zin in en hopen onze fans via de livestream een mooie avond te verzorgen!

De livestream van deze wedstrijd is te volgen op onze eigen livestream pagina of via HandbalTV

X