De kop is eraf!

Vandaag, op 9 augustus, stond de eerste wedstrijd van de voorbereiding van heren 2 voor de deur! De technische staf had een dag gepland bij Aristos in Amsterdam met eerst een training, daarna een lunch en afsluitend een wedstrijd van 3x 20 min tegen de gastheer.

De training startte om 11:15 voor de jongens en er werd hard gewerkt aan de dekking zoals Mark en Luuk die voor ogen hebben. Na de nodige gesprekken onderling ging de dekking steeds beter lopen en wisten de jongens wat er van hun verwacht wordt op de desbetreffende positie.

Na deze training wachtte er een goed verzorgde lunch op de jongens.

Genietend van het weer werd er door de mannen een lunch naar binnen gewerkt, waarbij ze met enige tegenzin toch maar weer die warme hal in gingen voor de eerste wedstrijd van het seizoen!

Na 10 min even een drink pauze en wat instructies van de technische staf!

De 2e helft werd er een andere dekkingsvorm geprobeerd en hier hadden de mannen zichtbaar meer moeite mee. Waar de mannen van Aristos die een leuke pot neerzetten goed gebruik van maakten.

De 3e helft was er eentje van tot het gaatje gaan en je kapot strijden. In de nieuwe dekkingsvorm werd er hard gewerkt, maar je zag bij de mannen dat de pijp steeds leger begon te raken en de krachten wegvloeiden! De mannen hebben onwijs hard gewerkt en wij als technische staf hebben veel positieve punten gezien die we meenemen in de rest van de voorbereiding. Na het laatste fluitsignaal was het uitlopen als groep en daarna een moment voor jezelf. Dit resulteerde uiteindelijk in deze mooie foto.

Wij als Quintus heren 2 willen de mannen en de club Aristos bedanken voor de goede zorgen vandaag en tot gauw in de competitie.

Mocht u nou geïnteresseerd zijn in Quintus heren 2. Vrijdag 14/8 wordt er geoefend bij EHC om 20:30 en zondag 16/8 oefenen wij in Kwintsheul tegen Havas uit de eredivisie.

Let wel; mocht u willen kijken bij de wedstrijden hou dan ten allen tijden de regels aan van het RIVM en de sportverenigingen EHC & Quintus met betrekking tot COVID-19.

X