Volendam DS1 – Quintus DS1

Weer een uitwedstrijd, de bus ging vandaag naar Volendam. Een leuke tegenstander om tegen te oefenen.

De eerste 10 min begon de wedstrijd erg rommelig. Volendam speelde op een hoog tempo en wij waren opmerkelijk verrast. De laatste 20 min van de wedstrijd kwamen we terug. Wij speelden een wat hoger tempo en de dekking was wat stabieler. Vlak voor rust stonden we een puntje voor 12-13.

Na de rust begonnen wij met snelle en felle aanvallen en we kwamen wat meer op voorsprong. Het tempo zat er lekker in. Uiteindelijk verzwakte onze dekking wat. De opbouwers van Volendam konden veel schieten en wij maakte wat slordige foutjes. Gelukkig bleef het aanvallen nog goed gaan. De laatste 5 minuten werd het nog best spannend. We kwamen gelijk en stonden uiteindelijk voor met een klein verschil. De dekking stond sterk en we wonnen de wedstrijd uiteindelijk met 25-27.

Een leerzame wedstrijd was het, op naar volgende week, dan spelen we thuis tegen VOC.