PERSBERICHT: Quintus handbal zet met eigen product in op het interne programma ‘gezonde voeding’

PERSBERICHT]

QUINTUS HANDBAL ZET MET EIGEN PRODUCT IN OP HET (INTERNE) PROGRAMMA ‘GEZONDE VOEDING’

Quintus Handbal start deze maand met een eigen product dat het interne programma ‘gezonde voeding’ ondersteunt. Bakkie Quintus heet het product en is vanaf deze week te bestellen: een bak vol met voor Quintus geoogste groente en fruit, direct vanaf de kweker. Met de opbrengsten van dit product worden er activiteiten georganiseerd die passen bij de combinatie sporten en gezonde voeding. 

Dat sporten en gezonde voeding onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden, weten ze bij Quintus als geen ander. Of het nu om jeugd-, recreanten- of topspelers gaat, iedereen functioneert en presteert beter met gezonde voeding.

Door middel van dit eerste initiatief kan iedereen thuis de lekkerste soepen, salades, pasta’s of andere gerechten bereiden. Bij elke uitgave wordt een recept gevoegd, zodat het nog makkelijker wordt om gezond en verantwoord te koken.

Met de opbrengst van deze actie, worden er binnen de vereniging activiteiten georganiseerd die ook nog eens bijdragen aan een gezond lichaam en een gezonde geest. Denk aan workshops, lezingen en gastdocenten.

Bakkie Quintus is vanaf deze week te bestellen via https://vitaal.quintushandbal.nl/. Het is mogelijk om eenmalig een kistje te bestellen of er staat iedere twee weken een prachtig ‘bakkie’ klaar om opgehaald te worden.

Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op de website en bestel!

X