Update corona richtlijnen

Kwintsheul, 29 september 2020

Tijdens de persconferentie van 29 september zijn er nieuwe maatregelen afgekondigd voor de komende 3 weken. Dit treft uiteraard ook Quintus Handbal. Vanaf vanavond 18.00 uur mogen er in ieder geval geen wedstrijden meer gespeeld worden met publiek. Wat houdt dit in:

Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een uitwedstrijd. Ben ik dan een toeschouwer? Nee. Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar een wedstrijd.

Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een training of thuiswedstrijd. Mag ik dan blijven kijken? Nee. Als uw kind sport op de eigen accommodatie, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dus als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.

Verder is er aangegeven dat alle sportkantines gesloten dienen te worden.

Lees op deze pagina verder welke enkele afspraken door het bestuur op papier zijn gezet.

Als vereniging proberen we de richtlijnen zo goed mogelijk te volgen. Maar zonder uw medewerking gaat dit niet lukken. Als vereniging bedenken we de richtlijnen niet, maar proberen ze wel zo goed mogelijk uit te voeren.

Wij rekenen op u en hopen u snel weer op de accommodatie te mogen ontmoeten!

X