Update corona richtlijnen per 28 november

Beste leden, vrijwilligers en ouders,

Afgelopen vrijdagavond zijn de nieuwe corona richtlijnen aangekondigd die per zondag 28 november 17.00 uur. in gaan. Vanuit het bestuur en het corona team waren we in afwachting van het NHV en hoe zij dit willen gaan oplossen.

Lees hier hun blog.

Na het lezen van het blog en contact met het NHV zijn we zaterdagochtend met een aantal mensen van het bestuur en het corona team bijeen gekomen om te kijken hoe we hier als vereniging toch invulling aan kunnen gaan geven. Allereerst zijn we blij dat we mogen doorgaan met sporten, maar de nieuwe regels zorgen direct voor grote problemen met de trainingstijden. Er mag namelijk na 17.00 uur niet meer getraind worden op de accommodatie. Dit geldt niet voor onze Dames- en Herenselectie. Zij vallen onder de topsport en mogen wel in de avond trainen. BeNeLeague en Eredivisie wedstrijden mogen ook in de avond worden gespeeld.

Nu hebben we getracht om een oplossing te zoeken, binnen de regels die vanaf morgenavond gaan gelden, zodat ieder team toch één keer in de week kan gaan trainen. Het voorstel wordt nu als eerste gedeeld met de trainers. Zodra hier meer over te vertellen is, zullen jullie dit vernemen via de trainers en het corona team. Helaas nog even geduld. Maar we zoeken naar creatieve oplossingen en hopen op een ieders begrip en flexibiliteit hierin.

Met vriendelijke groet, het bestuur en corona team

X