Teamindeling jeugd A t/m F – seizoen 2020-2021

Voor iedereen is het een kort en bijzonder seizoen geweest. Wij zijn blij dat de afgelopen weken alle teams weer hebben kunnen trainen. Een normale seizoensafsluiting hebben we niet gehad. Enkele teams konden langer doortrainen en/of starten straks eerder met de voorbereiding.

Klik hier voor de teamindeling

Hoe komt de teamindeling bij Quintus handbal tot stand? 
Afgelopen maanden is er veelvuldig contact geweest met diverse trainers over de nieuwe teamindelingen. De recent aangestelde hoofd jeugdopleiders Neso Saponjic (jongens) en Menno de Klerk (meiden), zijn druk bezig met het afronden van de teamindelingen voor seizoen 2020 – 2021.  

De indelingen zijn te allen tijde voorlopig.
De indelingen komen tot stand door gedurende het gehele seizoen de prestaties en beoordelingen van de spelers te verzamelen. Er wordt gekeken naar de ontwikkeling van de spelers, waarbij de afgelopen periode waarin alleen getraind is, ook is meegenomen. In de komende (vakantie)maanden groeit de speler op andere vlakken ook door. Hier wordt bij de start van het seizoen ook rekening mee gehouden. Een definitieve indeling volgt daarom pas later.

Praktische indeling
Op deze pagina staan de teamindelingen zoals er straks gespeeld wordt. Selecties staan als totale groep bij elkaar. In sportlink wordt elke speler ingedeeld naar leeftijd en dus in de categorie waarin deze eigenlijk hoort te spelen (m.u.v. dispensatie spelers). Ouders en spelers hoeven zich geen zorgen te maken over deze indelingen. De coach bepaalt t.a.t. in welk team je zoon of dochter zal spelen.


Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie en zien jullie graag weer fit aan de start van het nieuwe seizoen.

X