Steun de vereniging update!

Naast dat we de komende tijd de kantine gaan verbouwen en we hiervoor dringend op zoek zijn naar stukadoors en tegelzetters die een handje willen helpen, zitten we ook nog met de voorraad drank van de kantine. Wie o wie kan/wil ons helpen!

Dranken uit de kantine

Tot ons grote genoegen is er al een behoorlijk aantal bestellingen geplaatst. Zoals gezegd willen we maar al te graag van de voorraad af, zodat de koeling gedurende de zomermaanden uit kan. We hebben de voorraadlijst geüpdatet, dus mocht u de eigen koelkast thuis willen vullen én Quintus nog wat willen steunen, is dit de mogelijkheid! Het mixen van de frisdranken blijft mogelijk, zo lang de voorraad strekt. Mail uw bestelling naar quintuskantine@gmail.com en kom uw versnaperingen zaterdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur in de kantine ophalen.

Handige vakmensen gezocht!

Onze accommodatie wordt weer een stukje mooier gemaakt. Dit keer is de keuken uit de kantine aan de beurt voor renovatie. De afgelopen weken is de keuken helemaal gesloopt en is nu klaar om weer opgebouwd te worden.
Deze stap zouden we samen zetten en daarom zijn we dus op zoek naar (vak)mensen die ons verder kunnen helpen. Heb je zin en tijd om in onze nieuwe keuken te helpen? Meld je dan aan! 💪🏼

X