Wij dagen u uit! Rolstoel clinics dit voorjaar!

Kennismaken met rolstoelhandbal?

Quintus rolstoelhandbal is vanaf 1 februari een hele leuke activiteit gestart om deze bijzondere sport te promoten en met anderen te delen hoe gaaf het is.

We dagen je uit, man/vrouw, met/zonder lichamelijke beperking, sporter/ niet-sporter, samengestelde teams van bedrijven, enz.! U schrijft zich in met een team van minimaal 7 personen.

We spelen het spel met 6 spelers. Dit kunnen valide of niet valide deelnemers zijn vanaf 16 jaar. Deze activiteit zal plaatsvinden op de donderdagen van 17.30-19.00 uur in de Eekhouthal te Kwintsheul.

Tijdens het partijtje houden we de stand bij. De vier teams die na de slotdag van alle clinics de meeste doelpunten hebben gemaakt spelen in juni een toernooi tegen elkaar en dit is uiteraard voor de prijzen.

Gaat u de uitdaging aan?

Bedrijfsuitje

Lijkt het je leuk om met jouw collega’s de clinic te komen volgen? Meld dan vandaag nog jouw team aan. We vragen hiervoor een kleine vergoeding van 75 euro excl. BTW. Na aanmelding wordt er contact met jou opgenomen.

Meetrainen en (nog) geen team

Heb je (nog) geen team, maar vind je het wel leuk om een keer mee te trainen dan kun jij ook aanmelden. Meld je dan aan via deze link en dan nemen we contact met je op.

Sportteam aanmelden

Wil je samen met je teamgenoten meedoen aan deze leuke clinic, meld dan jouw team aan. We vragen geen vergoeding aan sportteams.

Contactpersoon: Birgitte Eekhout

Voordat je naar de Quintus accommodatie komt, vragen we je de corona richtlijnen te lezen.

X