Rijk Zwaan Handbal Expeditie Quintus

Promotie van de handbalsport en het werven van nieuwe jeugdleden is erg belangrijk voor onze club. De afgelopen twee jaar konden we door corona tot ons verdriet, als club helaas geen grote activiteiten voor de leerlingen van de basisscholen organiseren. Gelukkig is de situatie inmiddels aanzienlijk verbeterd en is die ruimte er gelukkig weer! 

Daarom is er woensdag 13 april a.s. in onze beide sporthallen een grote handbalclinic, voor de leerlingen van groep 5 en 6 en groep 7 en 8, onder de naam: Rijk Zwaan Handbal Expeditie Quintus. 

De kinderen hun vaardigheden verbeteren en testen, gericht op meer bewegen en de handbalsport. Onze trouwe sponsor Rijk Zwaan uit De Lier, levert met hun zaden over de hele wereld de basis voor gezonde en aantrekkelijke groenten (voeding) en ondersteunen daarom onze activiteiten voor de basisschool om de leerlingen meer te laten bewegen. 

De organisatie is in de club gedaan door een Werkgroep je schoolhandbal o.l.v. Ruben van den Driest. De clinic is opgezet samen met Haaglanden Beweegt, in de persoon van Chiara Hildebrand. Er zijn studenten, die onze vrijwilligers gaan helpen de diverse onderdelen te begeleiden. 

De leerlingen komen van de Andreashof, Hoeksteen, Hofvilla, Startblok en de Verburchhof. De middag begint om 12.30 uur met een gezonde lunch en eindigt rond 15.30 uur. 

We hopen dat we kinderen zo enthousiast worden voor handbal, dat ze de komende willen komen proef trainen bij onze jeugdgroepen op dinsdag- (F-jeugd en kabouters) of woensdagmiddag (E- en D-jeugd). 

Toeschouwers zijn ook weer toegestaan. Er is in de hallen alleen maar beperkte ruimte voor.

X