Reünie: 50 jaar Eredivisie – aankomende vrijdag is het zover!

Nog een paar nachtjes slapen…. Dan vindt de ‘dames 50 jaar eredivisie reünie’ plaats in de Quintus kantine. Er worden meer dan 200 gasten verwacht, wat een hoop! We zijn erg blij dat er zoveel respons is geweest en dat er zoveel gasten aanwezig kunnen zijn.

Vanaf 19:30 uur is er inloop met koffie en thee, waarna om 20:00 uur de avond officieel wordt geopend door ceremoniemeester Toon Kleyberg. Hierna volgen nog een aantal sprekers die wat moois kunnen vertellen over Quintus en met name over de vele jaren dat de damesafdeling van Quintus in de eredivisie speelt. Ook wordt er deze avond een jubileumboek uitgedeeld waarin onder andere leuke verhalen en foto’s uit de oude doos te vinden zijn.

Tenslotte start om 21:00 uur de feestavond met muziek, drankjes en hapjes en kan er flink bijgekletst worden. De drankjes staan koel, de hapjes zijn besteld, de versiering wordt alvast opgehangen en we gaan er een prachtige avond van maken!

Onderstaand nog een mooie quote van oud speelster Helen Loots. We hopen dat we deze avond nog meer van dit soort mooie verhalen kunnen delen met elkaar!

Mijn allermooiste sportieve herinnering was in 2006. Het was een time-out in de 2e helft tijdens de 3de best of 3 wedstrijd in eigen huis tegen SEW.
Op dat moment werd “When a lady smiles” van de Golden Earring als achtergrondmuziek gedraaid en het kon eigenlijk niet meer stuk. Het landskampioenschap was bijna binnen. Letterlijk de hele bomvolle sporthal sprong op en neer. Ik krijg nog steeds kippenvel als ik dat nummer hoor.

– Helen Loots

X