Quintus jongens in U17 en U19 selecties

Bondscoach Edwin Kippers heeft uit de voorlopige U17-selectie 16 jongens uitgenodigd voor het 4 Nations HandballTrophy. Dit toernooi vindt plaats van woensdag 21 december tot en met vrijdag 23 december in Lokeren (België), waarbij er wedstrijden tegen België, Luxemburg en Letland worden gespeeld. De week erna, op 27 en 28 december, tijdens de Handbaldagen, volgen er nog 2 oefenwedstrijden in Raalte.

Super leuk nieuws is dat er drie jongens van Quintus in de Oranje U17-selectie zitten. Tobey Bleijenberg mag als keeper op dinsdag 27 december meedoen. Mitchel Luijten is uitgenodigd voor de 4 Nations Trophy en mag op 28 december ook naar Raalte. Sam Koppenol is ook uitgenodigd voor de 4 Nations Trophy en sluit op 27 december nog aan in Raalte. 

Een link naar de livestreams van het toernooi in Lokeren vind je hier.

Quintus is ook vertegenwoordigd in de Oranje U19-selectie. Youri Schutte zat al bij de groep die op Papendal vier trainingen heeft gedaan, als voorbereiding op het Internationale toernooi in Merzig. Nu is Youri door bondscoach Freek Gielen ook geselecteerd om daadwerkelijk mee te gaan naar Merzig van 27 t/m 29 december.
Mooi om te zien dat jongens van Quintus zich ook mogen laten zien in het nu nog ‘kleine’ Oranje. De jeugdopleiding werpt zijn vruchten dus af. 

Wij wensen de jongens heel veel plezier en geniet ervan! Dit wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Foto van links naar rechts: Mitchel Luijten, Youri Schutte, Sam Koppenol & Tobey Bleijenberg 
X