Quintus feliciteert Eekhout Bouw met 75-jarig bestaan

Edwin Ammerlaan, Klaas van Henten en Chris Eekhout onthullen als directie de nieuwe huisstijl van het 75-jarige Eekhout Bouw / foto: Eekhout Bouw / Bas Kooij

Op 15 februari bestaat Eekhout Bouw uit Kwintsheul maar liefst 75 jaar. In 1946 legde Jan Eekhout sr. de basis van het bedrijf door aan de Lange Wateringkade in Kwintsheul een timmerbedrijf te starten. Dat er in de tijd veel veranderd is, mag duidelijk zijn, maar de ambities, het werkplezier en het enthousiasme voor het vak zijn 75 jaar later nog ongewijzigd groot. De start van het jubileumjaar luidde Eekhout Bouw in met de bekendmaking van hun nieuwe uitstraling.

Eekhout Bouw is al 75 jaar een vertrouwd gezicht voor woningbouw, utiliteitsbouw, verbouw en projectontwikkeling. Ter ere van hun 75-jarig jubileum steekt het bedrijf zich in een nieuw jasje. Ook met het nieuwe gezicht, blijft Eekhout waarmaken waar zij voor staan. Een bedrijf waar men op kan bouwen, met gedegen kwaliteit, vergaande service en dromen die uitkomen. Dat is samen bouwen.

Jubileumjaar
De aftrap van het jubileumjaar vond plaats in Kwintsheul. Daar werden alle inwoners van 75 jaar en ouder op 15 februari getrakteerd op twee smakelijke gebakjes. De lancering van het nieuwe logo, de nieuwe website en de volledig nieuwe huisstijl markeert de ambities voor de toekomst. In de loop van dit jubileumjaar zullen door Eekhout Bouw diverse jubileumactiviteiten worden georganiseerd, uiteraard passend binnen de eventueel geldende maatregelen.

Eekhout Bouw is al jarenlang een trouwe sponsor van Quintus. We feliciteren hen met deze mijlpaal!

X