Quintus dames 3 kampioen in de tweede divisie!

In september kwamen we met zijn allen bij elkaar voor weer een nieuw seizoen en ditmaal in de tweede divisie, omdat we vorig jaar gepromoveerd zijn. Met nieuwe speelsters, een nieuwe coach en met veel energie en plezier hebben we afgelopen seizoen gespeeld. De eerste wedstrijd weten wij nog allemaal goed, uit bij v&l. Wij komen na een lange autorit aan in de hal waarbij de tegenstander al klaar was met hun warming up en wij nog moesten omkleden. Typerend voor ons team, af en toe wat nonchalant en als het moest even een tandje erbij, maar dat lukte helaas niet altijd. De uitwedstrijden waar we zonder hars speelde gingen moeizaam en leidde af en toe tot puntenverlies. En ook de derby’s tegen Westlandia waren lastig. Maar desalniettemin zijn we niet voor niks kampioen geworden, want wat een geweldig team is dames 3 wat heel mooi handbal kan laten zien.

Dit was ons ook nooit gelukt zonder hulp van onze a-jeugd. Het goede spel zagen we ook terug in ons bekeravontuur waar we onder andere gewonnen hebben van onze a-jeugd en onze dames 2. Helaas was de landskampioen van vorig jaar, handbal venlo net een stapje te groot.

Kortom het was een top seizoen, waar we onze sponsoren, invallers en niet te vergeten onze trouwe supporters ook voor willen bedanken.

Maar niet getreurd, ook volgend seizoen zullen wij weer te zien zijn in de tweede divisie. Tot dan! 😁

X