QUINTUS 2 VERLIEST VAN DE RESERVES VAN KWIEK

Afgelopen zondag stond de wedstrijd tegen PCA/Kwiek 2 uit Raalte op het programma. Een heuse topper in de eerste divisie want beide teams stonden vooraf aan de wedstrijd in punten gelijk. Bij winst stijgt een van de teams op de ranglijst en verliest de ander (tijdelijk) de aansluiting bij de top.

Het is duidelijk dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn. De scores vallen om en om en het blijft spannend. De keepers doen uitstekend hun werk, dus doelpunten zijn schaars. Toch is het Quintus 2 wat richting het einde van de eerste helft het heft in handen neemt, maar groter dan 2 doelpunten wordt het verschil nooit. Ruststand 13-11.

Na rust zien we eigenlijk hetzelfde beeld. De ploegen vechten voor wat ze waard zijn, en het lukt Quintus 2 maar niet om definitief afstand te nemen. Het verschil blijft rond de 2 doelpunten hangen, totdat in een keer Quintus 2 vergeet haar kansen af te maken. Kwiek 2 ruikt zijn kans schoon en neemt brutaal de leiding. Wat Quintus 2 ook probeerde het lukt maar niet om gelijk te komen. En ondanks dat de ploeg uit het Westland nog een laatste aanval heeft lukt het niet om de gelijkmaker te scoren. Eindstand: 24-25.

Coach Willem-Jan Ruder na afloop: “De druiven zijn zuur ditmaal, een punt was verdiend geweest. Het heeft niet zo mogen zijn. Zaterdag staat er weer een topper op het programma, dus daar gaan we met vertrouwen naartoe werken.”

Zaterdag 20/11 speelt de ploeg uit Kwintsheul uit tegen PSV in sporthal de Tempel, Die wedstrijd start om 20:50 uur.