Happy New Year Quintus PubQuiz

Op vrijdagavond 8 januari 2021 wordt dit jaar de digitale versie van de nieuwjaarsreceptie gevierd. Alle Quintus verenigingen organiseren gezamenlijk de ‘Happy New Year Quintus PubQuiz’. De sporten van de OMNI zijn badminton, gymnastiek, handbal, jeu de boules, tennis, voetbal en volleybal. Allen bent u bij deze uitgenodigd om deel te nemen!

Wat houdt een PubQuiz in?

Dat is een georganiseerde online quiz, waarbij alle deelnemers vanaf hun eigen locatie mee kunnen doen. De thuisteams gaan dan met elkaar online de ‘strijd’ aan. Het team dat de meeste vragen goed heeft, is de winnaar. Natuurlijk is dat een leuke bijkomstigheid, maar de voorzitters van de verschillende verenigingen vinden het vooral leuk om dit met elkaar te doen. Een unieke kans om elkaar toch in deze bijzondere tijden even online zien.

Hoe laat: vanaf 20.00 uur

Voor wie: alle leden, ouders, sponsoren, bewoners van Kwintsheul, iedereen die Quintus een warm hart toedraagt etc.

Scan de QR code voor de vrijwillige bijdrage

Deelname: kosteloos, mogelijkheid tot vrijwillige bijdrage

Aanmelden: KLIK HIER

Vrijdag 8 januari om 17.00 uur sluit de mogelijkheid om je aan te melden. De teamcaptains ontvangen uiterlijk 19.00 uur inlogcodes om deel te nemen aan de Zoom meeting.

Een persoon van een team (4-6 personen) schrijft zich in en ontvangt, na enkele dagen, een bevestiging met een unieke link om deel te nemen aan de PubQuiz. De Quiz Brothers zal onze host zijn deze avond. In de bevestiging wordt uitgelegd hoe het een en ander verder in zijn werk gaat.

Tijdens de avond vindt er een veiling plaats waar er geboden kan worden op mooie prijzen. De inkomsten van deze veiling (en de vrijwillige bijdrage) komen ten gunste van de gehele accommodatie.

SPONSOR PubQuiz: De Bakker Tomaten

X