Oranje dames U17 ongeslagen in Polen

Afgelopen woensdag begon onze stage met een trainingsdag op papendal onder leiding van Ricardo Clarijs. Donderdag ochtend vertrokken we vroeg richting Polen, helaas door veel vertraging, zijn we ’s avonds pas laat aangekomen.

Vrijdag ochtend stond in het teken van de wedstrijd voorbereiding. Om 16.00 uur klonk het begin signaal van onze eerste interland en voor Celine Michielsen haar eerste interland als assistent bondscoach en Barbara van Bergen als teammanager. Helaas was er ook een teleurstelling voor Bianca Schanssema, ze viel vlak voor de wedstrijd geblesseerd uit. Met vechtlust en hard werken was de eerste overwinning (23-28) binnen.

Zaterdag ochtend begonnen we met een training en hadden we pas ’s avonds een wedstrijd. Hierin speelde we tegen het thuisland, Polen. Na 60 minuten hard werken konden we de punten opnieuw mee nemen naar het hotel. (20-24)

Zondag ochtend begon de dag al vroeg met een ochtendwandeling en een wedstrijd om 10 uur, dit beloofde een spannende wedstrijd te worden omdat Zwitserland ook al 2 wedstrijden gewonnen had.

We zijn erg gegroeid als team en zitten daarom ook ongeslagen in de bus richting Nederland! (17-21) en bij de laatste wedstrijd is Judith van der Helm verkozen tot beste speelster van de wedstrijd! Alieke van Maurik heeft laten zien een vaste waarden te zijn voor het team.

X