Nieuwe trainer herenselectie

Met gepaste trots kunnen we onze supporters vertellen dat we een overeenkomst hebben met Ruben Schelbert. Wij zijn verheugd dat hij volgend seizoen de selectie gaat trainen.

Hij wordt de nieuwe trainer van de herenselectie. Ruben is in bezit van alle trainerdiploma’s en werkte afgelopen seizoen als herstel- en krachtrainer bij Quintus. Ruben heeft gespeeld bij het Zwitserse Schaffhausen en de Zwitserse nationale jeugdselectie. Door blessures is het zelf handballen niet meer mogelijk en heeft hij zich op het trainerschap gestort. De verhuizing naar Nederland had met de werkzaamheden van zijn vrouw te maken.
De komende weken zullen wij besluiten of de Beneliga het doel wordt om aan te gaan werken of dat het al een optie is om komend seizoen te gaan spelen. Dit hangt nog af van een aantal factoren.

Meerdere teams in de eredivisie hebben aangegeven niet te willen promoveren. Quintus en trainer Ruben Schelbert zien dit als een geweldige uitdaging. Dit seizoen heeft ons geleerd dat spelen in de Beneliga, talenten werkelijk tot ontwikkeling kunnen komen.

X