Trainersstaf herenselectie zo goed als compleet

Na de bekendmaking van Geert Hinskens als nieuwe coach bij het eerste valt er ook voor het tweede team een nieuw lid in de trainersstaf te melden. Vanaf volgend seizoen zal Luuk Obbens de opvolger zijn van de vertrekkende Gabi Luijten. Wij bedanken Gabi voor zijn inzet voor het tweede team het afgelopen jaar!

Dit zal hij in duo vorm gaan oppakken, echter is men nog druk mee bezig om een tweede persoon naast Luuk toe te voegen om de trainersstaf compleet te maken.

Luuk is een bekende binnen Quintus, want ook hij heeft een aantal jaar (2014-2016,2018) bij ons in het eerste gespeeld als een snelle, gedreven handballer.

Daarnaast heeft hij veel ervaring opgedaan als speler bij Aalsmeer en deze ervaring wil hij graag over brengen op de jonge jongens in het opleidingsteam van Quintus.

Na het plotselinge vertrek van Alex Curescu in 2018 heeft hij al heel even als interim-coach bij het eerste gestaan, maar gaat nu dus volledig voor de coaching van ons tweede team.

Hij is een jonge gedreven trainer die zijn tactische ervaring en aansturing van medespelers gaat meenemen in het opleiden van jeugdige handballers. Wij zijn blij dat hij zich voegt bij onze herenstaf en wensen hem veel succes met deze nieuwe uitdaging!

X