Newsflash 16-17 november 2019

BRON WOS.NL – De handbalheren van Wematrans/Quintus hebben uitstekende zaken gedaan in de Eredivisie. Het thuisspelende Quintus won zaterdagavond met 32-26 van fusieclub DFS Arnhem/Huissen. De hele wedstrijd is de ploeg uit Kwintsheul niet in gevaar geweest.

Na een voorsprong van 3-0 viel de eerste tegentreffer. Maar Quintus liet zich niet van de wijs brengen en het bleef scoren. Bij rust stond het 14-9. Na zestig minuten spelen ging het team van coach Rob Vis met 32-26 naar de kleedkamers.

Ook winst voor dames
Voor de fans van Quintus was het dubbel pret, want eerder op de avond wonnen de dames van Quintus van SEW uit Nibbixwoud: 26-20. In het begin van de wedstrijd was het stuivertje wisselen en maakte SEW zelfs de eerste treffer. Maar al snel liep Quintus uit en stond het bij rust op een comfortabele voorsprong van 14-10. Daarna kwam de ploeg niet meer in gevaar.

Hieronder nog enkele andere berichten die in het nieuws zijn verschenen dit weekend. Wekelijks plaatsen we ook de laatste krantenartikelen op onze website. Ook iets in het nieuws gezien – meld dit dan via onze website!

X