MOOIE OVERWINNING OP SEW DOOR DAMES 2

Na een goede voorbereiding, was er gelijk vanaf het begin een fris en snel spel. De eerste twee doelpunten werden door SEW gemaakt. Daarna zette Quintus de achtervolging in en konden de dames langs zij komen. In deze fase werden er twee penalties gegeven, die Quintus mooi wist te verzilveren. Vanaf elke positie werd er goed gescoord en door het samenwerken in de dekking, werden veel acties van SEW afgestoten. Bij de eerste time-out, halverwege de eerste helft, stond het 11-7 en na 30 minuten kon Quintus met een mooie stand van 15-9 de rust in. In de tweede helft liep Quintus zelfs uit tot een verschil van 9 doelpunten. SEW kwam daarna dichterbij, maar het eindresultaat van 28-21 geeft weer dat Quintus een goede partij heeft neergezet en een mooie overwinning heeft behaald.

Het enthousiaste thuispubliek was volop aanwezig, wat natuurlijk altijd erg leuk is. Bedankt voor de support!