MOOIE AFSLUITING MANNEN QUINTUS MET OVERWINNING IN TONGEREN

De mannen van Quintus zorgden op de slotdag van de BENE-League voor een aangename verrassing door in Tongeren met 32-35 winnend af te sluiten. Helemaal verrassend was het ook eigenlijk niet, want de Westlanders toonden de laatste wedstrijden al steeds aan met kleine nederlagen én prima handbal dat zij aan het niveau van de BL gewend zijn. Dat beloven nog een serie interessante wedstrijden in de Handbal NL League te worden.

Coach Jack van Lier opgetogen over de mooie overwinning: ,,We hebben de hele wedstrijd wel voor gestaan. Het liep gewoon lekker. En de scheidsrechters hadden de wedstrijd goed onder controle. Tongeren raakte wat geïrriteerd en maakte daardoor fouten. Wij bleven rustig en de hele partij ook goed scherp. Vooral ook de verdediging was prima op orde”, aldus Van Lier die Rick van Ravesteijn en Karim Tamim zag uitblinken en verder een voortreffelijke teamprestatie zag.

En collega-coach Geert Hinskens: ,,Vooral ook goed voor het moraal en ook volledig verdiend. We hebben bijna de hele wedstrijd gedomineerd tegen een Tongeren, dat ook gewoon met het sterkste team speelde.” De tevreden Hinskens was naast de andere twee uitblinkers verder ook zeer te spreken over Ard Vollebregt en Dean van Haeren. 

AD SPORT/PETER LOTMAN   

X