Martin Stolze en Transtecno sponsoren jassen dames- en herenselectie

Afgelopen week ontvingen onze dames- en herenselectie nieuwe jassen van twee sponsoren te weten Martin Stolze B.V. en Transtecno. Uiteraard werden de jassen door de spelers en speelsters enthousiast in ontvangst genomen. Lees hieronder meer over deze bedrijven en waarom ze Quintus sponsoren.

Martin Stolze B.V.

De directie van Martin Stolze (dochteronderneming van Kind Technologies) bestaat nu uit Bram van Paassen als commercieel directeur en Wido Kruijswijk als technisch directeur. Naast zijn werk als technisch directeur bij Martin Stolze begeleidt en traint Wido de Dames Selectie van Quintus.

Martin Stolze b.v. is een mooi, groeiend bedrijf. Er werken gemotiveerde mensen en er hangt een goede sfeer. We weten wat werken is en doen het werk met z’n allen. We willen iedere kweker, verpakker en distributeur een kwalitatief hoogwaardige oplossing bieden op gebied van intern transport in de sectoren Tuinbouw en AGF. In deze sectoren is personeel schaars en kostbaar. Ergonomisch werken is belangrijk voor de gezondheid van personeel en zorgt voor een hogere productiviteit.


Links ­Bram van Paassen (30 jaar) ­­en rechts Wido Kruijswijk (51 jaar)  (foto: ©Edwin Sonneveld-fotografie)

Transtecno B.V.

Transtecno B.V. is producent van aandrijvingen voor de machinebouw. Wormwielreductoren, co axiale-, haakse –, vlakke – en planetaire tandwielkasten, mechanische variatoren, draaistroommotoren en gelijkstroommmotoren. Een compleet programma aandrijftechniek tot 3500 Nm, o.a. voor de glastuinbouw.

Transtecno en Quintus

2021 is het eerste jaar dat Transtecno optreedt als sponsor van Quintus. Als producent van aandrijvingen voor o.a. transportbanden en verwerkingslijnen voor de glastuinbouw heeft Transtecno, in 15 jaar, een hechte band met het Westland opgebouwd. Net als Quintus Handbal zijn de aandrijvingen van Transtecno, onlosmakend verbonden met het Westland. Binnen veel kwekerijen in Kwintsheul en omgeving worden machines door de aandrijvingen van Transtecno in beweging gehouden.

De ambities van Quintus om jaarlijks op hoog niveau mee te strijden maken exposure via deze professioneel geleide sportclub, midden in ons belangrijkste kassengebied, voor Transtecno, een voor de hand liggende keuze. Met veel plezier steunen en volgen wij Quintus Handbal.

X