Lekker blijven bewegen! En ga de challenge aan!

In deze bijzondere tijden waarin we niet trainen, niet spelen en voornamelijk thuis zijn, is het van groot belang dat jullie allemaal wel blijven bewegen. En indien mogelijk de conditie op peil houden. Hieronder zien jullie een leuk initiatief voor de jeugd en daaronder een aantal andere filmpjes met tips/ ideeën om fit te blijven.

Op YouTube gaat de FitKids Daily Challenge van start! De eerste video is vandaag geplaatst. Iedere werkdag om 09.00 uur verschijnt er een nieuwe video online met leuke beweeg- en speloefeningen. Voor deze eerste oefening heb je vier 🧻 nodig. Doe jij mee? Lekker blijven bewegen! 👫

Sportief Zeist (bedenker) wordt er erg blij van als je ze een video of foto stuurt waarin jij ook andere kinderen motiveert om mee te doen, want jij weet zelf vast ook wel hele leuke oefeningen! Filmpjes en foto’s mogen naar robin@sportiefzeist.nl . Deze zetten zij deze op hun online kanalen! Vergeet dan ook @Quintushandbal niet te taggen.

Mocht je zelf nog leuke tips of ideeën hebben, dan horen wij het graag. Dit kun je aanmelden via www.quintushandbal.nl/aanmelden en/of tag @quintushandbal (Facebook/Insta Stories) als je aan de slag bent. We zien graag hoe jullie allemaal in de weer zijn! En elkaar motiveren en uitdagen!

Heel veel succes!

Hieronder een aantal andere YouTube kanalen waar je tips krijgt om fit te blijven.

X