Krachttraining in de ochtend met enthousiaste B- en C speelsters

De vele likes die het Facebook bericht van Menno vorige week over de fanatiek ochtendtrainingsgroep ten deel viel was ook de PR/C groep van Quintus niet ontgaan.

Vanmorgen (dinsdag) was niet anders dan anders, iets voor 06.00u, nu echter druipend van het overvloedig vallend hemelwater, zitten de B- en C speelsters in kleedkamers zich klaar te maken voor de ochtendsessie van 70 minuten. De laatste SE schooldag en de erbarmelijke weersomstandigheden hebben duidelijk invloed op het aanwezigheidspercentage, maar de 12 speelsters (normaal 17/18) worden na de gezamenlijke warming up opgedeeld in twee groepen van zes. Groep 1 verdwijnt in de krachtruimte van Hofland & van Geest waar samen met fysio Ben een krachtsessie wordt afgewerkt. De andere groep gaat met ondergetekende de zaal in waar technische aspecten worden verbeterd en aangeleerd. Na een half uurtje wisselen de groepen van locatie. Het enthousiasme van de groep is enorm en bezorgd beide trainers een giga stimulans om trainingssessies met volle overgave te ondersteunen. Vandaag komt beheerder Loek ook nog even langs om de laatste technische informatie over de fonkelnieuwe LED verlichting met de trainers te delen.

Samenvattend kunnen we kort zijn, een vroege training voor aanvang van school met aandacht voor techniek en kracht in een wekelijks blok van 70 minuten is met deze deelnemers goed voor een grote brok positieve energie.

Groet, Ben en Menno

X