Koninklijke onderscheiding – Theo van Paassen

Jaarlijks worden mensen die een Koninklijke onderscheiding ontvangen feestelijk onthaald op het plaatselijke stadhuis. Dat zit er gezien de situatie waarin we nu zetten helaas even niet in. Maar dat maakt de verrassing er natuurlijk niet minder om. Theo was van niets op de hoogte, maar zijn zus zat in het complot. Theo is vanochtend via een live verbinding gebeld door de burgemeester, Drs. M.J. Bezuijen, met dit heugelijke nieuws.

Theo is ruim 15 jaar als vrijwilliger actief binnen Quintus Handbal. Hij zet zich in met met veel toewijding, competentie, verantwoordelijkheidsgevoel en plezier op diverse vrijwilligersfuncties binnen onze vereniging en is enorm gedreven het beste te doen voor de handbalsport en de mensen die daar actief in zijn. Zijn onbezoldigde vrijwillige inzet heeft zich met name gericht op een aantal functies binnen onze vereniging, zoals bestuurslid Stichting Topsport Quintus, planner bardiensten en bardiensten draaien, onderhoud tweede sporthal, grote bijdrage aan het realiseren van het jaarlijkse VetHeuls weekend, waarvan de opbrengst ten goede komt aan diverse projecten binnen de vereniging.

Theo is dan ook van onschatbare waarde voor onze vereniging. We willen hem dan ook van harte feliciteren met deze onderscheiding en uiteraard ook bedanken voor zijn fantastische inzet de afgelopen jaren en hopelijk volgen er nog vele mooie jaren. Van harte Theo!

X