KLEDINGCONTRACT MET CLUBKLEDINGWINKEL IS VERLENGD

Sinds vijf jaar hebben we een zeer goede samenwerking met de Clubkledingwinkel uit Hoofddorp. Het bedrijf verzorgt alle kleding voor onze vereniging, van de kabouters/F-jeugd tot en met de Dames en Heren, en dat bevalt ons prima. Niet alleen de service is prettig, maar ook de kwaliteit van de kleding is erg goed. We merken zelfs dat de kleding, die door onze Dames en Heren gebruikt worden in de Eredivisie en BENE-League, lang goed blijft. 

Het is dan ook een logisch vervolg, dat het samenwerkingscontract verlengd wordt en wel voor de komende vier jaar. Ook is er door de goede kwaliteit voor gekozen om de komende jaren de huidige stijl van de kleding te handhaven. Het logo van de clubkledingwinkel is op verschillende manieren te zien binnen onze vereniging!

Komend seizoen zullen de wedstrijdtenues van alle jeugd- en breedtesportteams vervangen worden. Hierdoor wordt het weer mogelijk om ook uw logo op de shirts te laten plaatsen. De sponsorcommissie heeft een nieuwe vorm van sponsoring voor deze shirts. Lijkt het u leuk om uw logo op de nieuwe shirts te laten plaatsen? Neem vrijblijvend contact op en mail naar: sponsorcommissie@quintushandbal.nl

X