KAMPIOENSWEDSTRIJD ZONDAG 21 MEI

In een volle Eekhouthal werd afgelopen zondag gestreden om de 1e plaats in de landelijke jeugddivisie. Wat ontzettend gaaf dat er zoveel publiek naar de hal was gekomen om onze meiden aan te moedigen. 

Onze dames A1 had een zeer goed seizoen achter de rug: ongeslagen in de competitie. Daarna speelden de bovenste vier ploegen om tot de beste twee te horen.

Wederom stond Quintus bovenaan het lijstje. Vervolgens stond de Best of Two op het programma en stonden twee weekenden achter elkaar Quintus A1 en SEW A1 tegenover elkaar.

Na het startsignaal zat iedereen gelijk in de wedstrijd. Er werd flink meegeleefd, gejuicht, getrommeld en geapplaudisseerd. De stemming zat er goed in. Met een nagenoeg gelijke ruststand, begonnen onze meiden aan de tweede helft.

Helaas konden ze de overwinning niet naar zich toetrekken en was de eindstand 20-26. Hierdoor waren de zilveren medailles voor onze speelsters en mogen ze trots zijn op een prachtig seizoen.Hierbij dank aan de begeleiding Jules van der Donk, Britt Maarschalkerweerd, Melissa Wilmsen en Iris van Aalst.

Een groot gedeelte van de selectie zal in juli meedoen aan het internationale handbaltoernooi ‘Costa Doura’ in Portugal. 
Wederom heel veel succes gewenst en we wensen ze heel veel handbalplezier toe!

X