Kampioenswedstrijd Dames A1

Quintus Dames A1 ongeslagen bovenaan in de landelijke jeugddivisie. Nederlands kampioenschap lonkt.

Aankomende zondag speelt onze Dames A1 de uitwedstrijd tegen Feyenoord. Na winst mogen zij zich Nederlands kampioen noemen in de landelijke jeugddivisie.

Dit team is ongeslagen, na 18 wedstrijden, in de competitie. Aankomende zondag om half 2 mogen zij zich na winst op Feyenoord Nederlands kampioen noemen.

Dan staan de meiden 3 punten los van de nummer 2, SEW. Het was een lang en wederom een bijzonder seizoen, maar vooral met elkaar en voor elkaar willen ze dit kampioenschap binnenslepen. Kom je ze aankomende zondag in de Wielewaal hal in Rotterdam aanmoedigen?

Coaches Celine Michielsen, Esmee Martens, keeperstrainer Theo Haak en begeleidster Romee Peters zijn dan ook meer dan trots op deze groep handbalsters. Celine: ‘Wat zo mooi is aan deze groep is dat ze voor elkaar door het vuur gaan! Ze hebben dit echt verdiend!’

Team: Tess Witters (k), Kari van der Staak (k), Sanne van der Arend, Laurie Kleijweg, Joy Grootscholten, Pien Feijth, Stacey Zuijderwijk, Naomi Moen, Britt van Paassen, Jara Datthijn, Lynn Zwinkels, Lois van Velzen en Alyssa Schaap

Sponsors: Westland Advies Groep, Kwekerij Ansu, MAN- Van Leeuwen en Fratelli Naaldwijk

X