Instromen bij een jeugdselectie van Quintus Handbal

Beste ouder, speler of speelster,

Het handbalseizoen 2021-2022 is helaas door lockdowns weer onregelmatig verlopen en zullen er de komende weken nog de nodige competitiewedstrijden ingehaald gaan worden. Toch willen we als club de blik alweer naar voren richten op het seizoen 2022-2023, zeker nu er weer in de zaal getraind mag worden.

Quintus Handbal is een open vereniging, die talenten uit de regio graag de kans biedt om in te stromen bij de jeugdselecties van Quintus Handbal, om zo hun talent of ambitie door te ontwikkelen. Ambitieuze handballers en handbalsters willen we graag helpen hun sportieve doelen te realiseren. We realiseren ons ook dat we als club daarbij soms maar een tussenstation kunnen zijn. Uitgangspunt is dat talentvolle spelers en speelsters eigenaar zijn van hun talent. Daarom de volgende uitnodiging:

In de maanden februari en maart bieden wij ambitieuze talentvolle spelers en speelsters  graag de gelegenheid om vrijblijvend driemaal mee te trainen en te verkennen of hij/zij het niveau heeft om door te groeien naar de top en zich thuis voelt bij onze club.

Na de drie “proeftrainingen” volgt er een gesprek, waarin onze trainers de mogelijkheden van Uw zoon/dochter binnen onze vereniging zullen aangeven. Voorwaarde om deel te mogen nemen aan deze proeftrainingen is dat de eigen verenigingstrainer hiervan op de hoogte is. Trainingen of wedstrijden van de eigen vereniging gaan altijd voor.

Heeft Uw zoon of dochter belangstelling voor deze proeftrainingen bij Quintus Handbal, dan verzoeken we U een mailtje te sturen naar  talentontwikkeling@quintushandbal.nl  , onder vermelding van de gegevens van de speler/speelster: Naam, geboortedatum, huidige vereniging, team, voorkeurspositie op het veld en huidige trainingsomvang. Wij zullen dan reageren en uitnodigen wanneer hij/zij kan aansluiten bij een reguliere training.

Omdat de verenigingen mogelijk in april al bij het NHV hun teams moeten aanmelden voor de competitie, adviseren we ouders van jeugdspelers en -speelsters, die een overstap overwegen, al in maart een beslissing te nemen.

Namens Quintus Handbal

Jan van Kester, Menno de Klerk, Neso Saponjic

X